Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie komponuje się z wędliną i świeżym pieczywem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, ugotować w lekko osolonej wodzie i - po przestudzeniu - pokroić w drobną kostkę.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pora pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem i przestudzić.
Groszek osączyć na sitku
Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.