Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie komponuje się z wędliną i świeżym pieczywem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102042
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102042
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, ugotować w lekko osolonej wodzie i - po przestudzeniu - pokroić w drobną kostkę.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pora pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem i przestudzić.
Groszek osączyć na sitku
Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.