Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie komponuje się z wędliną i świeżym pieczywem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Składniki
Pieczarki umyć, obrać, ugotować w lekko osolonej wodzie i - po przestudzeniu - pokroić w drobną kostkę.
Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Pora pokroić w piórka, sparzyć wrzątkiem i przestudzić.
Groszek osączyć na sitku
Wymieszać wszystkie składniki z majonezem, doprawić solą i pieprzem.