Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszną sałatkę pieczarkową , która swoim smakiem zachwyci domowników do do spróbowania , jest smaczna robi sie ją szybko i fajnie smakuje.
miska, nóż, garnek, sitko, łyżka,
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 51
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Pieczarki oczyścić umyć pokroić w plasterki włożyć do gotującej wody i gotować około 10 minut, następnie wyjąc odsączyć z wody, ostudzić. Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą obrać i pokroić w kostkę, cebule obrać pokroić również w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski dokładnie wymieszać do połączenia składników dodając majonez i musztardę oraz doprawiając do smaku pieprzem i solą. Przed podaniem schłodzi w lodówce