Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414497
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414497
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Oczyszczone pieczarki wrzucamy do wrzącej osolonej wodzie i gotujemy pod przykryciem na wolnym ogniu przez 10 minut. Moje pieczarki były średniej wielości, duże pieczarki przekroić na pół. Po ty czasie przecedzić i zostawić na durszlaku do przestudzeniu. Zimne odcedzić z nadmiaru wody. Pieczarki, jajka, cebulę, ogórki pokroić w kosteczkę, dodać kukurydzę, natkę, Sól, pieprz oraz majonez. Wszystko razem wymieszać. Smacznego!