Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1139
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Pieczarki kroimy w kostkę. Porą kroimy i smarzamy wrzątkiem aby zmiękli i studzimy. Ugotowane na twardo jajka kroimy w kostke jak również cebulęi ogorki. Wszystkie składniki mieszamy,doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Na koniec dodajemy majonez i musztardę. Dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodowki. Naprawdę zdrowa i pyszna sałatka a jej przygotowanie zajmuje dosłownie chwilę Smacznego.