Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pieczarkowa
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1874
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5692
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5670
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1874
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5692
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5670
Składniki
Jajka ugotować na twardo.
Oczyszczone pieczarki wrzucamy do wrzącej osolonej wodzie i gotujemy pod przykryciem na wolnym ogniu przez 10 minut. Moje pieczarki były średniej wielości, duże pieczarki przekroić na pół.
Po ty czasie przecedzić i zostawić na durszlaku do przestudzeniu. Zimne odcedzić z nadmiaru wody.
Pieczarki, jajka, cebulę, ogórki pokroić w kosteczkę, dodać kukurydzę, Sól, pieprz, musztardę oraz majonez. Wszystko razem wymieszać. Posypać szczypiorkiem. Smacznego!