Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka pieczarkowa
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1466
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 111
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 6083
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1466
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 111
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 6083
Składniki
Jajka ugotować na twardo.
Oczyszczone pieczarki wrzucamy do wrzącej osolonej wodzie i gotujemy pod przykryciem na wolnym ogniu przez 10 minut. Moje pieczarki były średniej wielości, duże pieczarki przekroić na pół.
Po ty czasie przecedzić i zostawić na durszlaku do przestudzeniu. Zimne odcedzić z nadmiaru wody.
Pieczarki, jajka, cebulę, ogórki pokroić w kosteczkę, dodać kukurydzę, Sól, pieprz, musztardę oraz majonez. Wszystko razem wymieszać. Posypać szczypiorkiem. Smacznego!