Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele składników. Niewiele pracy. Duuuużo smaku… Raz spróbujecie i… zostanie z Wami na zawsze… Zapraszam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Pieczarki czyścimy i kroimy jak kto lubi, grubo lub cienko. Następnie przesmażamy na maśle, aż do odparowania wody. Studzimy i wrzucamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Drobno siekamy pęczek koperku lub dwa – ma być go dużo. Może być zamiennie natka pietruszki. Co kto lubi.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez lub majonez z jogurtem. Ale tylko tyle aby składniki się połączyły. Mieszamy. Podajemy. . Gotowe. Smacznego :)