Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele składników. Niewiele pracy. Duuuużo smaku… Raz spróbujecie i… zostanie z Wami na zawsze… Zapraszam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1178
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8187
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1178
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 588
Składniki
Pieczarki czyścimy i kroimy jak kto lubi, grubo lub cienko. Następnie przesmażamy na maśle, aż do odparowania wody. Studzimy i wrzucamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Drobno siekamy pęczek koperku lub dwa – ma być go dużo. Może być zamiennie natka pietruszki. Co kto lubi.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez lub majonez z jogurtem. Ale tylko tyle aby składniki się połączyły. Mieszamy. Podajemy. . Gotowe. Smacznego :)