Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele składników. Niewiele pracy. Duuuużo smaku… Raz spróbujecie i… zostanie z Wami na zawsze… Zapraszam
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1794
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1794
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Składniki
Pieczarki czyścimy i kroimy jak kto lubi, grubo lub cienko. Następnie przesmażamy na maśle, aż do odparowania wody. Studzimy i wrzucamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Drobno siekamy pęczek koperku lub dwa – ma być go dużo. Może być zamiennie natka pietruszki. Co kto lubi.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez lub majonez z jogurtem. Ale tylko tyle aby składniki się połączyły. Mieszamy. Podajemy. . Gotowe. Smacznego :)