Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele składników. Niewiele pracy. Duuuużo smaku… Raz spróbujecie i… zostanie z Wami na zawsze… Zapraszam
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 32
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 701
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 40
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 134
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 115
Jeśli szukasz pomysłu na szybką zapiekankę albo chcesz odgrzać gotowe już pie...
Odsłon: 32
Kto nie kocha pierogów? Ale tylko takich z dużą ilością aromatycznego nadzien...
Odsłon: 701
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 40
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 134
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 115
Składniki
Pieczarki czyścimy i kroimy jak kto lubi, grubo lub cienko. Następnie przesmażamy na maśle, aż do odparowania wody. Studzimy i wrzucamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Drobno siekamy pęczek koperku lub dwa – ma być go dużo. Może być zamiennie natka pietruszki. Co kto lubi.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez lub majonez z jogurtem. Ale tylko tyle aby składniki się połączyły. Mieszamy. Podajemy. . Gotowe. Smacznego :)