Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niewiele składników. Niewiele pracy. Duuuużo smaku… Raz spróbujecie i… zostanie z Wami na zawsze… Zapraszam
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
Pieczarki czyścimy i kroimy jak kto lubi, grubo lub cienko. Następnie przesmażamy na maśle, aż do odparowania wody. Studzimy i wrzucamy do miski.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę i wrzucamy do miski. Drobno siekamy pęczek koperku lub dwa – ma być go dużo. Może być zamiennie natka pietruszki. Co kto lubi.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy majonez lub majonez z jogurtem. Ale tylko tyle aby składniki się połączyły. Mieszamy. Podajemy. . Gotowe. Smacznego :)