Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka z kiełkami sojowymi znakomicie pasuje na przyjęcia.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Przygotowanie Pomidory myję w zimnej wodzie, lekko osuszam, po czym kroję w kostkę. Ogórki obieram ze skórki i również tnę w kostkę. 2.Jajka gotuję na twardo (ok. 6-10 minut), zalewam zimną wodą, odstawiam, aby przestygły. Przestudzone jajka obieram i kroję. 3.Gotowaną szynkę kroję w kostkę. Szynkę, jajka, ogórki oraz pomidory umieszczam w misce, delikatnie mieszam i polewam sosem winegret. Wsypuję trochę cukru do smaku. 4.Na końcu dodaję kiełki sojowe i posiekany koperek. Przed podaniem na stół przekładam do szklanej salaterki i przystrajam gałązkami kopru.