Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka z kiełkami sojowymi znakomicie pasuje na przyjęcia.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 258
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2688
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 258
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 191
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2688
Składniki
Przygotowanie Pomidory myję w zimnej wodzie, lekko osuszam, po czym kroję w kostkę. Ogórki obieram ze skórki i również tnę w kostkę. 2.Jajka gotuję na twardo (ok. 6-10 minut), zalewam zimną wodą, odstawiam, aby przestygły. Przestudzone jajka obieram i kroję. 3.Gotowaną szynkę kroję w kostkę. Szynkę, jajka, ogórki oraz pomidory umieszczam w misce, delikatnie mieszam i polewam sosem winegret. Wsypuję trochę cukru do smaku. 4.Na końcu dodaję kiełki sojowe i posiekany koperek. Przed podaniem na stół przekładam do szklanej salaterki i przystrajam gałązkami kopru.