Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka ryżowa ,prosta i ekspresowa w przygotowaniu każdemu się uda kto zechce ją zrobić ... Polecam
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 196
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1003
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 196
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15407
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Przygotowanie : Ryż, ugotować w osolonej wodzie ,odcedzić wysypać do miski aby ostygł ,Fileta ugotować w kostce rosołowej ,gdy będzie już ugotowany ,wykładamy na talerz i wystudzonego kroimy w kostkę ,następnie kroimy w kostkę szynkę ,paprykę czerwoną ,ogórki ,ananasy .Tak przygotowane składniki (pokrojone )dodajemy do wystudzonego, ryżu...... wsypujemy rodzynki i koper następnie dodajemy sól ,pieprz i cukier oraz majonez i całość ,delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki dobrze się połączyły .... ..Smacznego !!!