Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6031
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12888
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4627
Składniki
Gotujemy ryz wg zalecen na opakowaniu, wysypujemy z woreczka i studzimy na sitku aby odparowala woda.
Gotujemy lub grillujemy piers kurczaka, nastepnie po ostudzeniu kroimy w czastki.
Ananas i ser kroimy w kosteczke . Wielkosc powinna byc mniej wiecej odpowiadajaca wielkosci ziarna kukurydzy zatem ok 0.5 cm
Wszystkie skladniki mieszamy z odcedzona kukurydza i dodajemy majonez, musztarde i przyprawy do smaku. Salatka powinna troszke postac, zeby przeszla wszystkimi smakami. Smacznego :)