Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ryżowa z kurczakiem
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Filet z kurczaka pokroić w kostkę, doprawić przyprawą do gyrosa i podsmażyć. Ryż ugotować do miękkości zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Do miski przełożyć pokrojoną kapustę pekińską oraz ogórki. Dodajemy kurczka, ryż, kukurydzę oraz koperek. Na koniec dodajemy posiekany koperek i doprawiamy solą oraz pieprzem. Dodajemy majonez oraz śmietanę i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Całość mieszamy. Smacznego!