Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką sałatkę, która zachwyci nie tylko domowników...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu (na sypko). Ogórki, jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Tuńczyka odsączamy na sitku. Dodajemy koperek i wszystko delikatnie mieszamy.
Sos: majonez, oliwę, chrzan, sól i pieprz dokładnie mieszamy, by uzyskać jednolitą konsystencję. Dodajemy sos do sałatki i dokładnie mieszamy. Smacznego!