Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką sałatkę, która zachwyci nie tylko domowników...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu (na sypko). Ogórki, jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Tuńczyka odsączamy na sitku. Dodajemy koperek i wszystko delikatnie mieszamy.
Sos: majonez, oliwę, chrzan, sól i pieprz dokładnie mieszamy, by uzyskać jednolitą konsystencję. Dodajemy sos do sałatki i dokładnie mieszamy. Smacznego!