Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem mój wybór padł na selera naciowego, w którym zakochałam się już jakiś czas temu. Połączyłam go z włoskimi orzechami i mięsem drobiowym. Według mnie wyszło idealnie. Spróbujcie sami!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 55
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18601
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7109
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30718
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 55
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18601
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7109
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30718
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, oczyszczamy z błon i niepotrzebnych żyłek. Mięso lekko rozbijamy, smażymy w papirusie według przepisu zamieszczonego na opakowaniu, studzimy. Zimne mięso kroimy w kostkę. Selera myjemy, kroimy w drobne kawałeczki. W misce łączymy ze sobą mięso, selera i posiekane orzechy. Dodajemy majonez, jogurt. Całość starannie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smacznego.