Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem mój wybór padł na selera naciowego, w którym zakochałam się już jakiś czas temu. Połączyłam go z włoskimi orzechami i mięsem drobiowym. Według mnie wyszło idealnie. Spróbujcie sami!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, oczyszczamy z błon i niepotrzebnych żyłek. Mięso lekko rozbijamy, smażymy w papirusie według przepisu zamieszczonego na opakowaniu, studzimy. Zimne mięso kroimy w kostkę. Selera myjemy, kroimy w drobne kawałeczki. W misce łączymy ze sobą mięso, selera i posiekane orzechy. Dodajemy majonez, jogurt. Całość starannie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smacznego.