Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem mój wybór padł na selera naciowego, w którym zakochałam się już jakiś czas temu. Połączyłam go z włoskimi orzechami i mięsem drobiowym. Według mnie wyszło idealnie. Spróbujcie sami!
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 679
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 69
Skrzydełka Buffalo Wings to danie z kuchni amerykańskiej czyli smażone skrzyd...
Odsłon: 6642
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 679
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 69
Skrzydełka Buffalo Wings to danie z kuchni amerykańskiej czyli smażone skrzyd...
Odsłon: 6642
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 130
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, oczyszczamy z błon i niepotrzebnych żyłek. Mięso lekko rozbijamy, smażymy w papirusie według przepisu zamieszczonego na opakowaniu, studzimy. Zimne mięso kroimy w kostkę. Selera myjemy, kroimy w drobne kawałeczki. W misce łączymy ze sobą mięso, selera i posiekane orzechy. Dodajemy majonez, jogurt. Całość starannie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smacznego.