Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny seler w roli głównej z jajami dla podkreślenia jego smaku.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
Ugotowane warzywa w mundurkach trzeba pokroić w kostkę. Myślę, ze przy użyciu warzyw z rosołu sałatka też będzie smaczna.. Jeszcze dużo szczypiorku (miałam mrożony), musztarda i majonez pół na pół z jogurtem, sól i pieprz. Sałatka powinna być wyraźnie kwaskowa od musztardy, najlepiej smakuje kolejnego dnia, gdy smaki się przenikną.
Smacznego :)