Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W jednym z odcinków Kuchennych Rewolucji Magda Gessler zaproponowała sałatkę szwajcarską, czyli powszechnie nazywaną serową. W tym przepisie znajdziesz jej urozmaiconą wersję z kilkoma rodzajami sera.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Wszystkie rodzaje sera pokrój w cienkie paski, tak samo zrób z mortadelą albo szynką konserwową. Ogórki konserwowe odsącz z zalewy, ale nie wylewaj jej. Pokrój w drobną kostkę. Cebulę czerwoną posiekaj w piórka. Majonez i musztardę wymieszaj razem z łyżką soku z ogórków. Połącz składniki sałatki z sosem. Dopraw według uznania solą i pieprzem.
Najlepiej umieść sałatkę serową Magdy Gessler w lodówce około 30 minut przed podaniem. Źródło: Kuchenne Rewolucje