Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W jednym z odcinków Kuchennych Rewolucji Magda Gessler zaproponowała sałatkę szwajcarską, czyli powszechnie nazywaną serową. W tym przepisie znajdziesz jej urozmaiconą wersję z kilkoma rodzajami sera.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1201
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 917
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 504
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1201
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 917
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 504
Składniki
Wszystkie rodzaje sera pokrój w cienkie paski, tak samo zrób z mortadelą albo szynką konserwową. Ogórki konserwowe odsącz z zalewy, ale nie wylewaj jej. Pokrój w drobną kostkę. Cebulę czerwoną posiekaj w piórka. Majonez i musztardę wymieszaj razem z łyżką soku z ogórków. Połącz składniki sałatki z sosem. Dopraw według uznania solą i pieprzem.
Najlepiej umieść sałatkę serową Magdy Gessler w lodówce około 30 minut przed podaniem. Źródło: Kuchenne Rewolucje