Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna na przekąskę, do pracy, na kolację czy jako dodatek do grillowanych mięs. Tak przepyszna sałatka z pomarańczą to prawdziwa uczta dla podniebienia szczególnie dla miłośników serów :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 876
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5954
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9776
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 876
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5954
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9776
Składniki
Migdały i orzechy włoskie uprażyć na suchej patelni. Pomarańczę obrać ze skórki (usuwając białe części - albedo) i pokroić na plasterki. Ser blue i camembert pokroić w trójkąty. Cheddar i grana padano zetrzeć na wiórki. Cebulę pokroić w pióra.
Składniki dressingu połączyć. Na talerzu ułożyć roszponką, pomarańcze, sery i cebulę. Posypać migdałami i orzechami. Polać dresingiem.