Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Filety z Matiasa włożyć wcześniej do zimnej wody przynajmniej na 2 godz.
Ugotowane ziemniaki pokroić w drobną kostkę,cebule również drobno pokroić oraz szczypiorek. Jabłko obrać pokroić w kostkę drobniutką,ogórek również. Wymoczonego Matiasa pokroić w paski i wymieszać razem z pozostałymi składnikami. Z jogurtu greckiego przygotować sos do sałatki,dodać musztardę sól i pieprz do smaku, przygotowany sos dodać do sałatki i wymieszać,można odstawić na ok 1 godz.tak aby wszystkie smaki się wymieszały.