Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Filety z Matiasa włożyć wcześniej do zimnej wody przynajmniej na 2 godz.
Ugotowane ziemniaki pokroić w drobną kostkę,cebule również drobno pokroić oraz szczypiorek. Jabłko obrać pokroić w kostkę drobniutką,ogórek również. Wymoczonego Matiasa pokroić w paski i wymieszać razem z pozostałymi składnikami. Z jogurtu greckiego przygotować sos do sałatki,dodać musztardę sól i pieprz do smaku, przygotowany sos dodać do sałatki i wymieszać,można odstawić na ok 1 godz.tak aby wszystkie smaki się wymieszały.