Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, zwłaszcza po dokładnym schłodzeniu w lodówce. Polecam!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 379
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 379
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Składniki
Filety wymoczyć 2-3 godziny w wodzie, którą należy kilka razy zmieniać. Następnie pokroić je na kawałki i skropić sokiem z cytryny.
Cebulę j jabłka pokroić w kostkę. Poddusić je na oleju. Dodać koncentrat i szklankę wody. Gotować kilka minut aż sos zgęstnieje. Ogórki pokroić w kostkę.
Układać następujące warstwy w odpowiednim naczyniu: ogórki, śledzie, sos. Ostatnią warstwą powinny być ogórki. Wstawić do lodówki na kilka godzin.