Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 448 Ocena: 6495
Dodano: 22.03.2018
Odsłon: 2568
3-4 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Filety wymoczyć 2-3 godziny w wodzie, którą należy kilka razy zmieniać.
Następnie pokroić je na kawałki i skropić sokiem z cytryny.
Cebulę j jabłka pokroić w kostkę. Poddusić je na oleju. Dodać koncentrat i szklankę wody. Gotować kilka minut aż sos zgęstnieje. Ogórki pokroić w kostkę.
Układać następujące warstwy w odpowiednim naczyniu: ogórki, śledzie, sos. Ostatnią warstwą powinny być ogórki. Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

danielek 09 lipca 2018Zgłoś do usunięcia
Swietnie to wygląda. Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

bryssska 22 marca 2018Zgłoś do usunięcia
Fajna propozycja ;-) Odpowiedzi: 2 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz