Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na wigilię i święta
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj , zalej mlekiem i odstaw na godzinę. Następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę. Wymieszaj.
Ogórki pokrój w pół plasterki, dodaj do sałatki i wymieszaj. Składniki sosu połącz ze sobą, dodaj pokrojony koperek i wymieszaj ze składnikami sałatki, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na dwie godziny.