Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka oto odsłona śledzia matiasa :) Polecam.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 261
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1336
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 261
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 230
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1336
Składniki
Filety moczymy pół godziny, osuszamy w ręczniku, potem kroimy w szersze pasy. Pieczarki czyścimy nie myjemy, kroimy i przesmażamy na maśle do momentu utraty soku, studzimy. Ogórki, paprykę, cebulę i jajka kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy, dodajemy przyprawy, natkę i sos.