Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka oto odsłona śledzia matiasa :) Polecam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Składniki
Filety moczymy pół godziny, osuszamy w ręczniku, potem kroimy w szersze pasy. Pieczarki czyścimy nie myjemy, kroimy i przesmażamy na maśle do momentu utraty soku, studzimy. Ogórki, paprykę, cebulę i jajka kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy, dodajemy przyprawy, natkę i sos.