Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna kompozycja do śledzi.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 176
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 176
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Śledzie tnie się na kawałeczki i układa na spodzie formy, przykrywa sie ziemniakami startymi na tarce i smaruje mieszaniną majonezu i jogurtu i posypuje pieprzem, potem jabłko, sos, papryka marynowana pokrojona w kosteczkę, sos, jabłko, sos, posiekane jaja, sos, i posiekany por. Dekoracja może być już wedle uznania. Ładny efekt uzyska się jeśli warstwy ułoży się w mniejszej tortownicy.
Smacznego :)