Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie chrupiącego pora ,czerwonej cebulki i kukurydzy.Polecam sałatkę:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 162
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 162
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć w zimnej wodzie,co jakiś czas ją zmieniając.Ja moczyłam 2 godz. Jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę i dać do miski.Cebulkę pokroić w talarki.Pora przekroić na pół wzdłuż i również pokroić w talarki. Dać na sitko i przelać wrzącą wodą. Wystudzonego dołożyć do pokrojonych jajek,cebulki ,kukurydzy oraz śledzi pokrojonych w paski. Dodać pieprz i majonez,wymieszać i odstawić na pół godz.by smaki przeszły sobą. Smacznego życzę!