Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna sałatka na co dzień i od święta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Filety śledziowe kroimy w sporą kostkę. Cebulę obieramy i grubo siekamy. Ogórki , paprykę i jajko kroimy w średnią kostkę. Majonez mieszamy z jogurtem i musztardą doprawiamy pieprzem, ew. solą. Wszystkie składniki mieszamy, polewamy sosem majonezowym, schładzamy po 30 minutach możemy podawać.