Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka śledziowa z marynowaną papryką i rydzami to świetny pomysł na pyszny dodatek do pieczywa. Polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Śledzie z puszki włożyć do miski, podzielić widelcem na mniejsze kawałki.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek. Rydze przepłukać zimną przegotowaną wodą, osączyć. Paprykę, ogórki, rydze i jajka pokroić w kostkę. Cebulę obrać i drobno posiekać. Do przygotowanych składników dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorem.