Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię to połączenie sledzi z burakami. Pieczone buraki są znacznie lepsze od gotowanych, dlatego je polecam .
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Buraki zawinąc w folię i upiec ok.50 minut( im mniejsze tym szybciej się upieką), śledzie, jabłka, korniszony, jajka, upieczone buraki i cebulę pokroić w kostkę. Wymieszać. Z musztardy, soku z cytryny i z oliwy zrobić dresing. Dodać do wcześniej pokrojonych składników. Dodać kapary i korniszony.