Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię to połączenie sledzi z burakami. Pieczone buraki są znacznie lepsze od gotowanych, dlatego je polecam .
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 124
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1277
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 124
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1277
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Składniki
Buraki zawinąc w folię i upiec ok.50 minut( im mniejsze tym szybciej się upieką), śledzie, jabłka, korniszony, jajka, upieczone buraki i cebulę pokroić w kostkę. Wymieszać. Z musztardy, soku z cytryny i z oliwy zrobić dresing. Dodać do wcześniej pokrojonych składników. Dodać kapary i korniszony.