Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na święta , imprezy czy wogóle tak do zjedzenia na kolację lub śniadanie.Serdecznie polecam:)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 744
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1537
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6063
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
Składniki
Jajka ugotowane na twardo pokroić w kostkę. Śledzie wymoczone przez 4 godz.osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w 1cm.paski. Pora przekroić wzdłuż na pół i pokroić w paseczki. Seler i kukurydzę odcedzić. Dać wszystko do miski.
Dodać majonez,śmietanę oraz pieprz.Wymieszać i odstawić do lodówki by smaki się przegryzły. Smacznego życzę!