Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam łasuchom śledzi:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 97
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1258
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 97
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1258
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Składniki
Śledzie wymoczyć około 2 godz.Jajka ugotować na twardo. Wymoczone śledzie osuszyć ręcznikiem papierowym,pokroić w grubszą kostkę. Jajka, jabłko,cebulę również pokroić w kostkę. Dodać majonez,śmietanę,pieprz i trochę zieleniny-wymieszać i dać do lodówki. Soli nie dajemy,gdyż śledzie wyrównają jej brak. Smacznego życzę!