Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam łasuchom śledzi:)
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 54
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 46
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Śledzie wymoczyć około 2 godz.Jajka ugotować na twardo. Wymoczone śledzie osuszyć ręcznikiem papierowym,pokroić w grubszą kostkę. Jajka, jabłko,cebulę również pokroić w kostkę. Dodać majonez,śmietanę,pieprz i trochę zieleniny-wymieszać i dać do lodówki. Soli nie dajemy,gdyż śledzie wyrównają jej brak. Smacznego życzę!