Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie truskawek, gruszki, kurczaka i fety a całość polana sosem :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30795
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3578
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1093
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30795
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3578
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2815
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1093
Składniki
Sos: Czosnek przecisnąć przez praskę dodać pozostałe składniki, wymieszać.
Pierś z kurczaka pokroić w paski oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na patelni grillowej. Pokroić w mniejsze kawałki.
Truskawki pokroić w ćwiartki, gruszkę w paski a fetę w kostkę. Na talerzu ułożyć szpinak baby na to truskawki, gruszkę oraz fetę. Na samą górę pierś z kurczaka, Całość polać sosem.