Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja: 78 kcal .
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5970
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 176
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 144
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 266
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 456
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5970
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 176
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 144
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 266
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 456
Składniki
1Paprykę opłucz, osusz, włóż do piekarnika 200°C na około 20 minut. Opieczoną wyjmij, przestudź, zdejmij skórkę, usuń gniazda nasienne. Miąższ papryki pokrój w talarki około 0,5cm szerokości. Cebulę pokrój w talarki, a sparzone i obrane ze skórki pomidory na 8 cząstek. Wymieszaj przygotowane składniki. 2Drobne papryczki rozetnij, oczyść z nasionek. Strączki posiekaj, dodaj do sałatki. Całość polej oliwą i skrop octem. Posól, posyp natką. Podawaj jako dodatek do tłustych dań mięsnych lub jako przekąskę z dodatkiem białego pieczywa.