Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5338
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1677
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5197
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1694
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5338
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1677
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5197
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1694
Składniki
1Paprykę opłucz, osusz, włóż do piekarnika 200°C na około 20 minut. Opieczoną wyjmij, przestudź, zdejmij skórkę, usuń gniazda nasienne. Miąższ papryki pokrój w talarki około 0,5cm szerokości. Cebulę pokrój w talarki, a sparzone i obrane ze skórki pomidory na 8 cząstek. Wymieszaj przygotowane składniki. 2Drobne papryczki rozetnij, oczyść z nasionek. Strączki posiekaj, dodaj do sałatki. Całość polej oliwą i skrop octem. Posól, posyp natką. Podawaj jako dodatek do tłustych dań mięsnych lub jako przekąskę z dodatkiem białego pieczywa.