Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7300
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2752
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20289
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7300
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2752
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20289
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Składniki
Kaszę ugotowałam w lekko osolonej wodzie w proporcji 1 do 2,5, czyli szklanka kaszy na 2,5 szklanki wody. Gdy już woda została wchłonięta, wyłączyłam ogień i poczekałam jeszcze aż się uparuje sama w sobie. Do wystudzonej kaszy dodałam musztardę, kukurydzę, tuńczyka, sól i pieprz. Soli trzeba niewiele, tuńczyk i kasza już są słone.
Sałatka jest bardzo syta, lubię ją na kolację, spotkanie ze znajomymi lub do pracy. Smacznego :)