Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8660
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 742
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8660
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4669
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 742
Składniki
Kaszę ugotowałam w lekko osolonej wodzie w proporcji 1 do 2,5, czyli szklanka kaszy na 2,5 szklanki wody. Gdy już woda została wchłonięta, wyłączyłam ogień i poczekałam jeszcze aż się uparuje sama w sobie. Do wystudzonej kaszy dodałam musztardę, kukurydzę, tuńczyka, sól i pieprz. Soli trzeba niewiele, tuńczyk i kasza już są słone.
Sałatka jest bardzo syta, lubię ją na kolację, spotkanie ze znajomymi lub do pracy. Smacznego :)