Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8525
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 566
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8525
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 566
Składniki
kuskus wsypujemy do miseczki; zalewamy wrzątkiem tak żeby wody było centymetr więcej niż kuskusu. Przykrywamy talerzykiem i odstawiamy na około 5 minut.
Jajka, ogórka, cebulę kroimy w kostkę, szczypior siekamy, czosnek przepuszczamy przez praskę. Kukurydzę odsączamy na sitku.
Wszystkie składniki mieszamy, doprawimy majonezem, solą i pieprzem...