Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie letnim super lekkie i pożywne danie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wystudzić. Sałatę umyć , porwać na małe części, ułożyć w salaterce, na niej tortellini.
Ogórka umyć, pokroić w półkrążki. Pomidor, paprykę umyć, pokroić w kostkę. Ser feta osączyć z zalewy, dodać.
Mieszankę warzywną osączyć z zalewy, dodać , doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Przed podaniem posypać żurawiną i sezamem, polać oliwą wymieszaną z przyprawą do sałatek.