Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników. Apetycznie może być. Nie przejmujcie się, że część ze słoika. Nie zawsze przecież dodając np. majonez jest on domowej roboty, czyż nie ?
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1146
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 168
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 225
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1146
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 168
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 225
Składniki
Polędwiczki opłukałem, pokroiłem w dość grubą kostkę. W woku rozgrzałem olej sezamowy, na mim usmażyłem polędwiczki. Na innej patelni sprażyłem czarny sezam, dla uwolnienia aromatu. Dodałem do mięsa. Warzywa ze słoika osączyłem i także owoce. Wszystkie składniki połączyłem. Dodałem majonez, doprawiłem solą i pieprzem. Delikatnie wymieszałem. Gotowe.