Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką i soczystą sałatkę łączącą wile różnych smaków. Sałatka będzie dobrym dodatkiem do obiadu, ale sprawdzi się także jako samodzielna przekąska.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 402
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25371
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 402
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1355
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25371
Składniki
Szpinak i natkę pietruszki posiekać. Paprykę, ogórki i winogrona pokroić w kostkę, rzodkiewkę w słupki, papryczkę chili w małe krążki, a dymkę w pół krążki.
PRZYGOTOWANIE SOSU SAŁATKOWEGO: Do miseczki wlać olej lniany, ocet jabłkowy, pikantny ketchup oraz dodać przeciśnięty przez praskę mały ząbek czosnku. Wszystkie składniki wymieszać do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Sos dodać do pokrojonych wcześniej składników i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Życzę smacznego! :)