Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka warstwowa. Smakuje wybornie. Uwielbiana przez moją rodzinkę. Sprawdza się na różnych imprezach i szybko znika ze stołu.
szklane salaterki , sitko, patelnia,
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Sposób przygotowania: Mięso dokładnie oczyścić, opłukać, pokroić, usmażyć na gorącym oleju, dodać przyprawę gyros. Ogórek, cebulę pokroić, kapustę poszatkować oprószyć solą, jak puści sok odcisnąć. kukurydzę odsączyć na sicie. W misce układamy warstwę usmażonego filetu, połowę odsączonej kukurydzy, na kukurydzę majonez i keczup, dalej cześć ogórków, cebuli, posypać częścią pokrojonej kapusty, znowu majonez +keczup +kurczak + kukurydza + ogórki + cebula + majonez znowu keczup, pekińska kapusta, jeszcze raz majonez razem z keczupem. Na górę nałożyć kapustę pekińską. Smacznego.;)