Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, jest tania, smaczna i ładnie się prezentuje na stole.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 172
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 172
Składniki
W osobnych garnkach ugotować nieobrane warzywa. Każdy ze składników zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cebulką (koniecznie), olejem.
W szklanym naczyniu układać warstwami warzywa: buraki, ziemniaki, ogórek, marchew.Polać majonezem.
Jeśli ktoś lub , to można na buraki położyć warstwę świeżej, pokrojonej drobno cebuli a na nią położyć śledzie, dalej postępując jak wyżej. Jest to ciekawa propozycja na Wigilię.