Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna sałatka, jedynie z warzyw i kaszy, może też być znakomitym dodatkiem do mięska z grilla
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11070
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5085
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11070
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6347
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5085
Składniki
1. do kuskusa dodać niepełna łyżeczkę jarzynki, zalać gorącą wodą, przykryć, 2. cebulę pomidora, ogórki i kapustę pokroić, 3. w naczyniu układać warstwami: wystudzony kuskus, na to posoloną cebulę, pomidora, kukurydzę, warstwę majonezu, na majonez ogórki konserwowe a na wierzch kapustę pekińską. posypać solą i pieprzem oraz polać ketchupem, 4. odstawić na godzinkę, smacznego