Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-01-2020
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka świetnie sprawdzi się na śniadanie, kolację, a także jako przystawka na imprezie. Jest pyszna i efektowna. Przepis na 4 pucharki.
...ale pyszny.
Odsłon: 707
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 80
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 161
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5134
...ale pyszny.
Odsłon: 707
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 80
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 161
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5134
Składniki
Przygotować sos musztardowy. W misce wymieszać jogurt z majonezem i musztardą. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru.
Jajka ugotować na twardo. Następnie rozdzielić białka od żółtek. Białka zetrzeć na tarce, a żółtka rozgnieść widelcem. Cebulę okroić w drobną kostkę. Koperek posiekać. Tuńczyka odsączyć. W pucharkach po kolei od spodu układamy: tarte białka jajek, groszek konserwowy, tuńczyk, cebulę, siekany koperek, kukurydzę, tarty żółty ser i na górze rozgniecione żółtko. Warstwy przekładamy sosem musztardowym.