Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu sałatka warstwowa z jajkiem, tuńczykiem, żółtym serem, czerwoną cebulą i ogórkiem kiszonym idealna na różne imprezy.
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 328
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 328
Składniki
Jajka ugotuj na twardo wystudź i oddziel żółtka od białek. Ogórki kiszone i cebulę pokrój w kostkę. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Sałatkę układaj warstwowo w salaterce. Na dno posmaruj 2 łyżki majonezu, zetrzyj białka na tarce o grubych oczkach, ułóż cebulę pokrojoną w kostkę, posmaruj całość 2 łyżkami majonezu, zetrzyj żółty ser na tarce o grubych oczkach, ułóż ogórki kiszone pokrojone w kostkę, tuńczyka, posmaruj 2 łyżkami majonezu, na wierzch zetrzyj żółtka na tarce o drobnych oczkach.
Sałatki nie solić i nie pieprzyć. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.