Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka warzywna na wigilijnym stole, wszyscy się nią zajadają, poprostu nie ma sobie równych, smakuje wybornie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 945
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 945
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj. Po wystudzeniu obierz. Jajka ugotuj na twardo. Jabłka obierz. Groszek odsącz z zalewy. Wszystkie warzywa, jajka i jabłko pokrój w drobną kostkę. Ogórki pokrój w kostkę odciśnij. Wymieszaj, dodaj odsączony groszek.
Dodaj majonez, musztardę i śmietanę. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły. Przed podaniem możesz udekorować zielona pietruszką.