Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa sałatka warzywna na wigilijnym stole, wszyscy się nią zajadają, poprostu nie ma sobie równych, smakuje wybornie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 466
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 801
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 466
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 801
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj. Po wystudzeniu obierz. Jajka ugotuj na twardo. Jabłka obierz. Groszek odsącz z zalewy. Wszystkie warzywa, jajka i jabłko pokrój w drobną kostkę. Ogórki pokrój w kostkę odciśnij. Wymieszaj, dodaj odsączony groszek.
Dodaj majonez, musztardę i śmietanę. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki najlepiej na całą noc żeby smaki się połączyły. Przed podaniem możesz udekorować zielona pietruszką.