Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasza najbardziej klasyczna, przepyszna sałatka jarzynowa, która jest dobra na każdą okazję. Nie może jej zabraknąć na świątecznym stole. Wspaniale jest ją zjeść na kolację, na lunch w pracy lub na weekendowe śniadanie z kanapką z serem. :)
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3176
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 574
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3176
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 574
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Składniki
1. Ziemniaki, marchewki, seler, pietruszkę i jabłko obrać i umyć. 2. Ugotować razem w osolonej wodzie marchewki, seler i pietruszkę. (wywar po warzywach można później wykorzystać do zupy) 3. Ugotować osobno ziemniaki w osolonej wodzie. 4. Ugotować jajka na twardo. 5. Warzywa gotować do miękkości. Po ugotowaniu ostudzic. 6. W czasie gdy warzywa się studzą można zacząć od krojenia w drobną kostkę jabłko, ogórki kiszone, cebulę i jajka. Następnie pokroić ziemniaki, marchewki, pietruszkę i selera. 7. Całość wymieszać z majonezem, solą i pieprzem. 8. Na koniec ozdobić sałatkę groszkiem. Smacznego! :)