Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiliśmy zrobić sałatkę w nowej wersji. W ten sposób podana, prezentuje się znacznie lepiej, a goście mogą dodawać swoje ulubione składniki i mieszać je na talerzu z sosem. Z pomocą przyszła nam Spiżarnia, dostarczając niesamowicie pyszne, a przede wszystkim ekologiczne, jajka przepiórcze.
Krokiety z kurczakiem i warzywami
Odsłon: 596
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 53
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 155
Krokiety z kurczakiem i warzywami
Odsłon: 596
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 53
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 155
Składniki
Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Ziemniaki i marchew gotujemy do miękkości, kroimy w kostkę, pamiętając by nie wymieszać składników. Ogórki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na pół. Cebulę siekamy. Majonez mieszamy z musztardą, śmietaną, cebulą, doprawiamy solą i pieprzem. Składniki wykładamy w misce, każde osobno, na środek wylewamy sos. Podajemy schłodzone.