Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiliśmy zrobić sałatkę w nowej wersji. W ten sposób podana, prezentuje się znacznie lepiej, a goście mogą dodawać swoje ulubione składniki i mieszać je na talerzu z sosem. Z pomocą przyszła nam Spiżarnia, dostarczając niesamowicie pyszne, a przede wszystkim ekologiczne, jajka przepiórcze.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34880
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15984
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34880
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15984
Składniki
Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy. Ziemniaki i marchew gotujemy do miękkości, kroimy w kostkę, pamiętając by nie wymieszać składników. Ogórki kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na pół. Cebulę siekamy. Majonez mieszamy z musztardą, śmietaną, cebulą, doprawiamy solą i pieprzem. Składniki wykładamy w misce, każde osobno, na środek wylewamy sos. Podajemy schłodzone.