Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja dzisiejsza sałatka to sałatka warzywna połączona z pysznym sosem majonezowo - jogurtowym. Do zaostrzenia smaku do sosu dodałam musztardę. Sos wyszedł bardzo smaczny, a sałatka z tym sosem szybko zniknęła ze stołu. Polecam
nóż, miska, łyżka, tarka,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, paprykę umyć , usunąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki. Marchewkę oraz jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach , natomiast cebule po obraniu pokroić w kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski dodać przyprawy i wymieszać. Na koniec oprószyć posiekanym koperkiem. Składniki sosu wymieszać i przed podaniem połączyć z sałatką. Smacznego
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do połączenia z sosem.
Sałatka gotowa do podania.