Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna podana z suchą kiełbasą żywiecką i szczypiorem. Polecam.
Umyte ziemniaki, marchew i seler gotujemy do miękkości, ugotowane wyjmujemy z wody i studzimy. Ugotowane warzywa obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. por kroimy drobno, ogórki kiszone kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa wkładamy do miski, mieszamy, dodajemy osączony groszek zielony i kukurydzę, mieszamy wszystkie składniki. Do wymieszanych składników dodajemy sól i pieprz ziołowy, oliwę, musztardę i majonez. Zawartość miski dokładnie mieszamy.
Sałatkę wkładamy do wcześniej przygotowanego pojemnika z nakryciem i wstawiamy do lodówki na około 2 godziny. Gotową sałatkę podajemy z plasterkami suchej kiełbasy żywieckiej lub innej oraz z drobno pokrojonym szczypiorem, udekorowana natką pietruszki.
Smacznego!!!
Szybkie danie, gotowe nawet z tzw. resztek
Odsłon: 807
W sosie serowym.
Odsłon: 344
Idealna pasta zastępująca kupną kostkę rosołową. Jest zdrowsza i jedna czubat...
Odsłon: 205
Królowa pomidorowa. Dzieciaki ją uwielbiają. Dziś szybka wersja. Jeśli zosta...
Odsłon: 237
Prosty chleb do zrobienia przez każdego ale smak jest bardzo wysublimowany.
Odsłon: 112
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 202
Bardzo u mnie popularny w domu deser. Moja rodzina go uwielbia. Szybkie do zr...
Odsłon: 42
Idealna pasta zastępująca kupną kostkę rosołową. Jest zdrowsza i jedna czubat...
Odsłon: 205
Królowa pomidorowa. Dzieciaki ją uwielbiają. Dziś szybka wersja. Jeśli zosta...
Odsłon: 237
Prosty chleb do zrobienia przez każdego ale smak jest bardzo wysublimowany.
Odsłon: 112
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 202
Bardzo u mnie popularny w domu deser. Moja rodzina go uwielbia. Szybkie do zr...
Odsłon: 42
Składniki
Umyte ziemniaki, marchew i seler gotujemy do miękkości, ugotowane wyjmujemy z wody i studzimy. Ugotowane warzywa obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. por kroimy drobno, ogórki kiszone kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa wkładamy do miski, mieszamy, dodajemy osączony groszek zielony i kukurydzę, mieszamy wszystkie składniki. Do wymieszanych składników dodajemy sól i pieprz ziołowy, oliwę, musztardę i majonez. Zawartość miski dokładnie mieszamy.
Sałatkę wkładamy do wcześniej przygotowanego pojemnika z nakryciem i wstawiamy do lodówki na około 2 godziny. Gotową sałatkę podajemy z plasterkami suchej kiełbasy żywieckiej lub innej oraz z drobno pokrojonym szczypiorem, udekorowana natką pietruszki. Smacznego!!!
Przepisy Sałatki
Sałatki
Sałatka z nuggetsów z Kurczaka
Sałatki
Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem i papryką
Sałatki
Letnia sałatka z sosem tuńczykowym
Sałatki
Sałatka z arbuzem i serem feta
Sałatka z nuggetsów z Kurczaka
Sałatka na grilla i imprezę to rewelacyjny pomysł na imprezową przekąskę. By...
Odsłon: 65
Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem i papryką
Dziś kolejna wersja mojej ulubionej sałatki z kapusty pekińskiej. Dziś dodała...
Odsłon: 100