Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka robiona w kilka chwil zachwyci waszych gości.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30515
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29249
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6998
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30515
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29249
Składniki
Seler odcedzamy, przekładamy do miski, dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę, pokrojone w kostkę jajka, pokrojonego na mniejsze kawałki ananasa, odsączoną z zalewy mozzarellę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i posiekaną bazylią. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.