Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka wielkanocna z ryżem to połączenie tradycyjnych smaków. Będzie smacznym akcentem pięknej uczty wielkanocnej.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 50
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Ugotuj ryż zgodnie z instrukcjami na opakowaniu. Odsącz i odłóż do wystudzenia. Jajka ugotuj na twardo, a kiedy ostygną, obierz je.
Pokrój jajka w drobną kostkę. Dodaj do przestudzonego ryżu. Ser zetrzyj na tarce albo posiekaj drobno. Przełóż do miski. Paprykę pokrój w kostkę, odsączone z zalewy ogórki kiszone także. Również dodaj do pozostałych składników.
Majonez, śmietanę, sok z ogórków i cytryny połącz w misce. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj do pozostałych składników i dobrze wymieszaj.