Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z naszych ulubionych sałatek z tuńczykiem. Chętnie robimy ją na Wielkanoc ale i w ciągu roku często gości na naszym stole. Zdrowa, szybka i pożywna. Przepis znalazłam w gazetce z przepisami i od wtedy zagościł u nas na stałe :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 768
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 768
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ogórki kroimy w kosteczkę. Tuńczyka i kukurydzę odsączamy z zalewy. Paprykę kroimy w kosteczkę, Pietruszkę siekamy na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki przekładamy do miski, doprawiamy, dodajemy majonez i jogurt, mieszamy. (Jogurt można pominąć i dodać tylko majonez). Sałatka gotowa, smacznego!