Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk idealnie nadaje się do warstwowych sałatek bo, moim zdaniem, urozmaica ich smak ;)
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2716
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2716
Składniki
Na dnie wysokiej miski wyłożyć odcedzoną kukurydzę. Następnie dodać białka starte na dużych oczkach i odcedzoną czerwoną fasolkę. Jogurt wymieszać z majonezem, musztarda i przyprawami. Na warstwę fasolki przelać część przygotowanego sosu i wyłożyć tuńczyka. Następnie starte na dużych oczkach żółtka i odcedzony groszek zielony. Zalać pozostałym sosem.
Na wierzch zetrzeć ser na dużych oczkach. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!