Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk idealnie nadaje się do warstwowych sałatek bo, moim zdaniem, urozmaica ich smak ;)
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 63
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2439
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 523
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 870
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 63
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2439
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 523
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 870
Składniki
Na dnie wysokiej miski wyłożyć odcedzoną kukurydzę. Następnie dodać białka starte na dużych oczkach i odcedzoną czerwoną fasolkę. Jogurt wymieszać z majonezem, musztarda i przyprawami. Na warstwę fasolki przelać część przygotowanego sosu i wyłożyć tuńczyka. Następnie starte na dużych oczkach żółtka i odcedzony groszek zielony. Zalać pozostałym sosem.
Na wierzch zetrzeć ser na dużych oczkach. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!