Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk idealnie nadaje się do warstwowych sałatek bo, moim zdaniem, urozmaica ich smak ;)
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 804
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 46
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2030
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 804
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 46
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2030
Składniki
Na dnie wysokiej miski wyłożyć odcedzoną kukurydzę. Następnie dodać białka starte na dużych oczkach i odcedzoną czerwoną fasolkę. Jogurt wymieszać z majonezem, musztarda i przyprawami. Na warstwę fasolki przelać część przygotowanego sosu i wyłożyć tuńczyka. Następnie starte na dużych oczkach żółtka i odcedzony groszek zielony. Zalać pozostałym sosem.
Na wierzch zetrzeć ser na dużych oczkach. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!