Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk idealnie nadaje się do warstwowych sałatek bo, moim zdaniem, urozmaica ich smak ;)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Na dnie wysokiej miski wyłożyć odcedzoną kukurydzę. Następnie dodać białka starte na dużych oczkach i odcedzoną czerwoną fasolkę. Jogurt wymieszać z majonezem, musztarda i przyprawami. Na warstwę fasolki przelać część przygotowanego sosu i wyłożyć tuńczyka. Następnie starte na dużych oczkach żółtka i odcedzony groszek zielony. Zalać pozostałym sosem.
Na wierzch zetrzeć ser na dużych oczkach. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!