Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta , smaczna , wieloskładnikowa i pełna witamin sałatka , którą proponuję do potraw z grilla.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14582
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14582
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Papryki oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić w kostkę. Ogórek zielony obrać i pokroić w kostkę lub pół plastry. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewkę opłukać i pokroić w plasterki. Pomidory opłukać i pokroić w większą kostkę. Do miski włożyć mieszankę sałat, dodać przygotowane warzywa, skropić sokiem z cytryny doprawić solą, pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać. Sos do sałatek przygotować według opisu na opakowaniu. Przygotowanym sosem polać sałatkę. Podawać do potraw z grilla, do obiadu itp.