Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta , smaczna , wieloskładnikowa i pełna witamin sałatka , którą proponuję do potraw z grilla.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 286
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 788
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 449
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 621
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 286
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 788
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 449
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 621
Składniki
Papryki oczyścić z gniazd nasiennych, umyć i pokroić w kostkę. Ogórek zielony obrać i pokroić w kostkę lub pół plastry. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Rzodkiewkę opłukać i pokroić w plasterki. Pomidory opłukać i pokroić w większą kostkę. Do miski włożyć mieszankę sałat, dodać przygotowane warzywa, skropić sokiem z cytryny doprawić solą, pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać. Sos do sałatek przygotować według opisu na opakowaniu. Przygotowanym sosem polać sałatkę. Podawać do potraw z grilla, do obiadu itp.