Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wiosnę gdy tylko pojawią się młode warzywka, na moim stole nie może zabraknąć tej prawdziwie wiosennej sałatki.
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 765
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7035
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 112
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 765
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7035
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 112
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. W między czasie kroimy drobno umytą rzodkiewkę. Siekamy szczypiorek. Fetę kroimy w drobną kostkę.
Gdy ziemniaki się już ugotują i wystygną, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy solą ( nie za dużo ponieważ Feta jest dość słona) i pieprzem. Następnie dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy. Najlepiej przed podaniem wstawić do lodówki aby się schłodziła. Życzę smacznego. U mnie bez tej sałatki nie wyobrażamy sobie grilla.