Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wiosnę gdy tylko pojawią się młode warzywka, na moim stole nie może zabraknąć tej prawdziwie wiosennej sałatki.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2387
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2387
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. W między czasie kroimy drobno umytą rzodkiewkę. Siekamy szczypiorek. Fetę kroimy w drobną kostkę.
Gdy ziemniaki się już ugotują i wystygną, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy solą ( nie za dużo ponieważ Feta jest dość słona) i pieprzem. Następnie dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy. Najlepiej przed podaniem wstawić do lodówki aby się schłodziła. Życzę smacznego. U mnie bez tej sałatki nie wyobrażamy sobie grilla.