Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wiosnę gdy tylko pojawią się młode warzywka, na moim stole nie może zabraknąć tej prawdziwie wiosennej sałatki.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11853
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 470
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 707
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 393
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11853
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 470
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 131
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 707
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. W między czasie kroimy drobno umytą rzodkiewkę. Siekamy szczypiorek. Fetę kroimy w drobną kostkę.
Gdy ziemniaki się już ugotują i wystygną, obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy solą ( nie za dużo ponieważ Feta jest dość słona) i pieprzem. Następnie dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy. Najlepiej przed podaniem wstawić do lodówki aby się schłodziła. Życzę smacznego. U mnie bez tej sałatki nie wyobrażamy sobie grilla.