Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z serem bundzem, warzywami i agrestem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 735
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 321
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 735
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 321
Składniki
Pomidora kroimy na ćwiartki, rzodkiewkę i ogórka w plasterki. Sałatę kroimy lub rwiemy. Agrest zostawiamy w całości lub kroimy na pół. Ser kroimy w plasterki. Wszystkie warzywa mieszamy z agrestem i serem. Dodajemy liście kolendry. Składniki sosu mieszamy, dodajemy do sałatki.